Me dëshirën për të kaluar një verë të jashtëzakonshme, një grup të rinjsh fillon të bëjë lojëra të çuditshme, duke kaluar kufirin midis të mirës dhe të keqes dhe të drejtës dhe të gabuarës.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

Netu

Uptobox

Vivo

7UP

MosRRI Player