Disa veteranë lufte bëhen bashkë për të festuar ditëlindjen e njërit prej tyre. Gjërat marrin të tatëpjetën kur një vajzë hyn në bar dhe me vete mban “diçka”që i përket dikujt tjetër. Gjithë bari do të kthehet në një betejë të përgjakshme lufte, ku veteranëve do tu duhet të kujtojnë aftësitë e vjetra.

Trailer: Youtube