Një ish mashtrues duhet t’i kthehet zakoneve të vjetra për të shpëtuar vëllanë e madh dhe mbesën nga ish bosi i tij…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af