Pas mureve të Vatikanit, papa Benedikt dhe papa i ardhshëm Françesko duhet të gjejnë një pikë të përbashkët për kishën katolike.

Trailer: Youtube


Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

M-Player

Racaty

Vivo

7UP