Ngjarja e cila zhvillohet rreth një djali të mbyllur në vete (Çarli) që sapo ka filluar shkollën e mesme dhe ka vështirësi ne krijimin e shoqërisë, më në fund kupton jetën reale se si duhet funksionuar dhe të gjej vetë-vetën duke ju përshtatur botës reale.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Vid.ag

Upfile

Openload

Uptobox

Vivo.sx

Filepup

Openload

Openload

Vidto

1Fichier

Happystreams

VideoMega

TheVideo