Martini është një njeri me çrregullime mendore që jetonte vetëm me të ëmën dhe kishte përjetuar shqetësime psikologjike si pasojë e dhunës seksuale nga i ati. Në turnin e natës ai punonte si një roje sigurimi në një kompleks garazhi nëntokësor. Për t’u larguar nga jeta e tij e mërzitshme, ai humbet në botën e fantazisë duke adhuruar së tepërmi filmin horror “Dyzetkëmbëshi njeri (Sekuenca e parë)”, ku adhuronte aftësitë e përpikta kirurgjikale të Dr.Heiter, njohuritë e të cilit frymëzuan Martinin në përpjekje të paimagjinueshme, për të krijuar dyzetkëmbëshin njeri por kësaj here me 12 njerëz.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.9/10

Shiko Shkarko

Vidto

Upfile

Openload

Uptobox

The Videos

FileCloud

Waaw

  Uploaded