Një luftë mes një polici të dhunshëm dhe një gangsteri gjakderdhës që lë fakteqësi nga të dyja anët. Anëtarja e mbijetuar për 20 vite e skuadrës Zonja Fong (Macja e Zezë) udhëheq një skuadër me femra, në ndjekjen e një anarkisti të ri, trim, që po terrorizon Makaon. Një hije nga ajo ditë fatale rikthehet përsëri, duke ri-sjellë ciklin gjarpërues me një përballje finale shpërthyese.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

M-Player

Racaty

Vivo

7UP