Në 1962, gjatë Krizës Kubane të Raketave, një gjeni i trazuar matematike, e gjen veten të përzgjedhur për të luajtur një ndeshje shahu me Sovjetikët – dhe një lojë vdekjeprurëse spiunazhi.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

Netu

Uptobox

Vivo

7UP

MosRRI Player