Një djalë intrigohet nga një studente misterioze dhe e çuditshme e quajtur Stargirl dhe e kalon kohën e tij duke u përpjekur të dijë më shumë rreth saj.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

M-Player

Racaty

Vivo

7UP