Një force e papërballueshme terrori do t’i lëshohet tokës, duke e lënë kështu botën në gjendje krize. Flotat dhe ekuipazhi do te shkaterrohen. Kapiteni Kirk do të përpiqet të krijoje një armë për ta luftuar gjithë këtë. Një luftë dërrmuese mes jetës dhe vdekjes, dashuria, miqësia do të vihen në pikëpyetje. Kirk do të luftoje për të vetmen familje te mbetur: ekuipazhin!

Trailer: Youtube


Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

M-Player

Racaty

Vivo

7UP