Riki dhe familja e tij janë në gjendje shumë të keqe ekonomike pas falimentit bankar të vitit 2008. Mundimet e një familjeje për t’ia dalë mbanë ekonomikisht, me dy prindër që rraskapiten me orë të tëra në punë, marrin një kthesë edhe më të keqe, kur lindin problemet me fëmijën e tyre adoleshent. Një film mbi luftwn e gjithanshme, për të mbajtur në këmbë një familje të shëndetshme…

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

MosRRI Player

Uptobox

Vivo

7UP