Frymëzuar nga ngjarje të vërteta në jetën e ikonës franceze, Jean Seberg. Në fund të viteve 1960, FBI e shënjestroi atë për shkak të përfshirjes së saj politike dhe romantike me aktivistin e të drejtave të të zinjve Hakim Jamal.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

M-Player

Racaty

Vivo

7UP