Bill Uilliamson është kthyer, gjallë dhe fuqishëm, për të kryer një mision përreth Uashingtonit. Këtë herë ai do që të shkaktojë një përçarje më të madhe të popullsisë në SHBA, e cila rezulton me pasoja shkatërruese në gjithë botën. Misioni i tij i ri është të vrasë presidentin e Steteve të bashkuara të Amerikës dhe të shkatërrojë Shërbimet Sekrete. Billi sjell me vete ehe fanatikët e dy filmave të mëparshëm.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.2/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af