Ryden Malby diplomohet dhe detyrohet të kthehet në shtëpinë e fëmijërisë teksa ajo përpiqet të gjejë një punë, mashkullin e duhur dhe të zbulojë se ç’drejtim po merr jeta e saj.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.3/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Azcloud