Një çift dashnorësh nga dy martesa të ndryshme që takohen në një park fëmijêsh, nji ish i dënuar për krime seksuale dhe një ish-polic, mundohen të ndryshojnë jetët e tyre ne qytetin e vogël dhe të qetë te Uduard

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Azcloud