Gjatë rrugës për të kërkuar ndihmën e Lordit Ahn Hjeon, Princi Çang takon një grup të mbijetuarish dhe i drejton për ne Jijulheon, duke ndjekur këshillën e Seo-bisë.

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

Racaty

7UP