Nata sjell kaos në Dongnae. Ço Hak-ju dhe mbretëresha kujdesen për shëndetin e mbretit. Princi Çang arrin në një përfundim shqetësues dhe betohet se do luftoj.

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

Racaty

7UP