Princi Çang dhe Mu-jeong arrijnë në Jijulheon, ku zbulojnë diçka të tmerrshme. Historia e Seo-bisë rreth asaj që ka parë i kujton diçka të njohur Princit Çang.

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

Racaty

7UP