Historia e origjinës së keqbërësit ikonik, siç nuk është treguar kurrë më parë në ekranin e madh të kinemasë. Një studim mbi karakterin e zymtë të Arthur Fleck, një personi të papërfillur nga shoqëria dhe një histori paralajmëruese.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

Netu

Uptobox

Vivo

Uqload