Një ish polic i Antidrogës Amerikane transferohet në një qytet të qetë, që të nisë një fillim të ri bashkë me familjen e tij. Dhe të jetojë një jetë të re larg aksionit dhe zbatimit të ligjit. Por atje ai do të përballet me një trafikant të madh droge, dhe duke mos patur rrugë tjetër, detyrohet të vihet përsëri në zbatimin e ligjit…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.5/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload.af