Përshkallëzimi i ndryshimit klimaterik, po e dobëson ekonominë botërore. Mos prodhimi i drithit dhe rritja e çmimit të ushqimeve, i bën këto të fundit, mallin më të vlefshëm në botë. Ndërsa pak toka mbeten ende pjellore, Indonezia rritet shpejt si superfuqia e ardhshme ekonomike, por pangopësia qeveritare zgjon zemërimin e popullit dhe jo vetëm atë…

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

M-Player

Racaty

Vivo

7UP