Bazuar në Luftën Civile në Amerikë, me kulm në betejën e Nju Marketit. Një grup kadetësh adoleshentë duhet të vendosin se për kë dheçfarë do luftojnë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Azcloud