Gjithçka fillon me shfaqjen e një virusi vdekjeprurës dhe mundësitë e një grupi doktorësh dhe shkencëtarësh që të ndalojmë përhapjen e tijë, që mund të drejtojë në zhdukjen e rracës njerëzore.(KUJDES: I Ngjashem me Corona Virus(Covid-19) )

Trailer: Youtube


Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

MosRRI Player

Uptobox

Vivo

7UP