Një vajzë e sapo diplomuar fiton një punë si gazetare ekonomie në Nju Jork për të mbështetur bizneset ku ajo frekuenton dhe bie në dashuri me një promovues biznesesh të pasur.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Azcloud