Një grup grash dalin kundër drejtuesit të Fox News, Roger Alies dhe atmosferës toksike që ai kishte krijuar.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

Netu

Uptobox

Vivo

7UP

  Uqload