Fituesi i çmimit Oskar për vitin 2013 historia e vërtetë e gjuetisë më të gjatë të një njeriu në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikes Liderit famëkeq të AlKaedes Osama Bin Laden. Pas sulmeve të shtatorit 2001 dhe deri në vdekjen e tij në 6 maj 2011 në duart e Skuadrës speciale S.E.A.L.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.4/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload