Në zgjimin e shkatërrimit që shfarosi pjesën më të madhe të njerëzimit, dy burra dhe një grua e re e gjejnë veten në një trekëndësh dashurie të ngarkuar emocionalisht, duke qënë të mbijetuarit e vetëm.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot