Një instruktore arti dhe një mësues anglishteje krijojnë një rivalitet që përfundon me një konkurs në shkollën e tyre në të cilin studentët vendosin nëse kanë më shumë rëndësi fjalët apo pikturat.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.6/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot