Ejdën Blum është një burrë 35 vjeçar, i cili e gjen veten në një udhëkryq të rëndësishëm, i cili e detyron të ekzaminojë jetën, karrierën dhe familjen e tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.1/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt

Sockshare

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

NosUpload

NowVideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot