Një detektive hap një hetim 15 vjeçar për një person të humbur dhe fillon të dyshojë që është vrasje, dhe që një fermer vendas është i përfshirë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot