Kur një truprojë e Las Vegasit me aftësi vdekjeprurëse dhe me probleme rreth kumarit hyn në telashe me një mafie, i mbetet një dramë e fundit… dhe kjo është gjithçka ose asgjë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.9/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot