Martesa dhe karriera e e një çifti të moshës së mesme kthehen përmbys kur një çift I ri çarmatosës hyn në jetët e tyre.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.9/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot