“Po sikur”: Demetris, një burrë i pavarur bën një jetë normale. Në një çast të caktuar, zgjedhja që ai do të bëjë do ndryshojë gjithçka. Çfarë ndikimi do të ketë ajo për dashurinë dhe miqësinë që ai ka me një qen? Historia në këtë film tregohet nga dy këndvështrime të ndryshme.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Mega

Userfiles

Userfiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

V-Vids