Kur Alis Klig fiton një lotari prej miliona dollarësh, ajo menjëherë lë ilaçet e saj psikiatrike dhe ble emisionin e saj.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot