Në fushat e ftohta dimërore në Nju Inglënd, një shtëpi e vjetër e vetmuar zgjohet çdo 30 vjet, dhe kërkon një sakrifikim.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot