Një fis autokton i bazuar tek njerëzit që jetojnë në harmoni me natyrën, papritur e gjejnë mënyrën e tyre të jetës të kërcënuar, kur pushtuesit e dhunshëm nga një tjetër kulturë arrijnë në vend, me qëllim kapjen e burimeve të tyre natyrore dhe skllavërimin e tyre.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.5/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload