Pasi pronari i një kampi elefantësh vritet, Kam dyshohet për vrasjen e tij dhe ndiqet nga mbesat e pronarit për hakmarrje dhe nga policia.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.2/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot