Një grup  ushtarësh amerikanë dhe finlandezë futen në dyluftim me rusët. Misioni i tyre ështe që të gjejnë bunkerin sovjetik.Pasi behet sulmi, gjërat nuk  shkojnë mirë, dhe të gjithë përballen me ushtarë të vdekur por në të vërtetë të gjallë. Për më shumë mbetet të shihet filmi…

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.1/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox