Të tronditur nga pushimi i papritur nga puna, një çift nga Manhatani shikon për mundësi të tjera jetese dhe në fund vendosin të jetojnë në një komunë rurale ku mbizotëron dashuria e lirë…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.6/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload