Uolltër Geri Benxhamin punon në kinemanë Cineplex si marrësi i biletave. Kur ishte 10 vjeç, ai bëri një marrëveshje me Zotin që të vendoste për fatin e përjetshëm të njerëzve dhe si shkëmbim i ati i tij do shkonte në Parajsë. Mirëpo, me shfaqjen e Gregut, Uolltër detyrohet të përballet me kuptimin e vërtetë të jetës dhe të ardhmes së tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot