Waffle Street është historia e vërtetë e Jimmy Adams, një V.P. i cili nga nje pasuri prej 30 miliard $,humb punën e tij dhe shkon duke punuar si një kamerier në një dyqan me waffle.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Uptobox

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

 Openload

 Openload