Pas shpërthimit të një virusi i cili fshin shumicën e popullsisë njerëzore, një vajzë e re, dokumenton jetën e re të familjes së saj në izolim dhe mundohet të mbrojë motren e saj të infektuar.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.5/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier