Një ekip agjentësh luftëtarë, të udhëhequr nga një anti-hero , i njohur vetëm si “Vigilante.” kanë disamisione të rëndësishme . Misioni i tyre është luftimi dhe hakmarrja e mafiozëve të pamëshirshme armen , në mega-pallate e Los Angeles dhe në vende të largëta si Iraku, Armenia, Rusia dhe Mbretëria e Bashkuar..
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Filecloud

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox