E thënë nga perspektiva e Igor, ne shohim origjinën errët të asistentit të ri, miqësinë e tij shpenguese me studentin i ri të mjekësi Viktor Von Frankenstain, dhe ata bëhen dëshmitarë të shfaqjes së si Frankenstain u bë njeriu dhe legjenda që ne njohim sot.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.1/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox