Për të mësuar të vërtetën e vdekjes së prindërve të tij, Tei bëhet një vrasës me pagesë edhe pse xhaxhai i tij ishte betuar se do ta mbante atë dhe vëllanë e tij larg telasheve, ata detyrohen për t’u hakmarrë.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 5.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Userfiles

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

Filepup

Vidbull

Flash-x

Vidspot