Një luftëtar i fjalës së lirë i njohur me emrin V komploton në fshehtësi me ndihmën e një vajze të re të hedhë poshtë pushtetin mizor dhe tiran në Britani.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot