Dy planetë gjenden njëri sipër tjetrit dhe e vetmja gjë që i mbetet për të bërë një banori i Botës së Poshtme, është të ngrejë kokën dhe të shohë lart së prapthi një botë të mbushur me gjithë të mirat, të cilat ai vetë nuk i ka. U ngatërruat? Edhe ne pak kur e rilexuam. Kontakti ndërmjet dy botëve është e kufizuar, por Adam-it (Jim Sturgess) i kujtohet akoma dashuria e tij fëmijërore, Eden (Kirsten Dunst). Kur një ditë e sheh rastësisht në televizor, vendos ta ri gjejë dhe asgjë nuk do ti qëndrojë pengesë, as njerëzit, por dhe as ligjet fizike.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Vid.ag

ClicknUp

Openload

Uptobox

Vivo.sx

Filepup

Geupload

Geupload

Vidto

1Fichier

Happystreams

VideoMega

TheVideo

Comments are closed.