Një mama dhe e bija mezi përballojnë tmerret e Tehranit të pas luftës të viteve 1980 pasi një qënie e keqe i futet në shtëpi.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.4/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload