Në një djerrinë post-apokaliptike, një fans librash komikë vishet si heroi I tij I preferuar për të shpëtuar shoqen e tij entuziaste dhe për të luftuar një pronar toke tiran.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot