Takëri dhe Dejlli janë me pushime në kasollën e tyre të shkatërruar në mal, kur një tufë studentësh të pasur i sulmojnë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.6/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot